П’ятничний дайджест Крамниці Укрбашу №1

Крамниця @ 02.07.2010

Відтепер щоп’ятниці ми публікуватимемо дайджест новинок, які з’явились в нашій Крамниці. А з’являються вони щодня! Тож слідкуйте за нашими дайджестами :)

Не дивлячись на те, що ми працюємо трошки більше доби, в нас вже є замовлення, і це надихає нас на творення воістину цікавих речей.

Наприклад, в нас з’явився розділ «Аксесуари», де ви можете придбати НУ ДУЖЕ ЦІКАВІ бандани та сумки. Особливо цікавими вони здадуться тим, хто не розуміє російською :) Більше — за посиланням.

Окрім того, нові футболки (найновіші позначені значком NEW) також порадують ваше око.

Якщо вам хочеться футболку іншого кольору, просто повідомте нас за електронною поштою ukrbash [A] ukrbash.org, і ми додамо такий колір футболки в асортимент по можливості.

Окрім того, не соромтесь замовляти наші товари не тільки по Україні, але й в РФ, країнни СНД і Балтії та в інші країни світу, адже ми надсилаємо товари поштою all over the world!

І наостанок прохання до тих, хто вже придбав у нас якийсь з лотів. Якщо ви бажаєте з’явитись на рекламних банерах нашої крамниці, а також в демо-фотографіях магазину (так, як це вже зробив MrGALL), просто надішліть нам фото, де ви на собі демонструєте покупку на вищеозначену пошту, і ми з радістю розмістимо їх в рекламній продукції!

І пам’ятайте (це для коментаторів-циніків) — ми не робимо на вас бізнес. Укрбаш не є комерційним сайтом і наврядчи таким стане в силу формату. Наше завдання — дати вам можливість самовираження чи навіть пошук однодумців в юрбі, а також стильні та практичні речі для повсякденного використання :) Купуйте і носіть на здоров’я.

Щиро Ваш, арт-директор Крамниці Укрбашу, masterpiecer.

3 коментарі »

  1. Перший нах!

    Коментар від xTANATOSx — 02.07.2010 @ 18:57
  2. Бандани і сумки просто суперові. Може і собі на днях замовлю!

    Коментар від S.R.T. — 03.07.2010 @ 00:18
  3. Прикольно)ше диск випустіть))з найкращими цитатами)а потім і канал створимо))і тада ми заполонимо цілий свііііііт!!!гг=)

    Коментар від жОлЬтИй-ТульПаН — 08.07.2010 @ 22:41

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© УкрБаш, 2007—2024 / Блоґ працює на WordPress та Barecity