Багрепорт та серйозні зміни на сайті

Куку!

У нас є трошки новин, якими ми через наявність часу та натхнення (згадується відомий бородатий анекдот) хочемо з вами поділитись.

Напевно, тільки лінивий не помітив, що останнім часом ресурс трясло-о-о-о-о! А одного чудового дня він взагалі відрубився на півдоби. Крім того, невідома особа, яку давно пора віддати геям-націоналістам на розправу, заходилася намагатися обходити наш захист на сайті і тупо мінусувала цитати. Більшість щойно на той час доданого контенту повилітало в трубу за -6, і поки ми банили купу проксі, було прийнято доволі нестандартне рішення – врахувавши, численні прохання користувачів, ми знизили бал вильоту цитати до -15. Але не поспішайте радіти і починати заливати гівно в якості цитат, бо в адмінів і модераторів тепер є ще одна потаємна зброя, яку ми без бажання, але ввели.

Останнім часом на баш ллється відверта школота. Тупі цитати дітей шкільного віку, які вважають жарти своїх вчителів або недалеких однокласників дотепними і вдалими, і які заливають їх у неміряних кількостях. В результаті якість самого ресурсу як такого почала відверто падати. Тому відтепер адміністратори і модератори (а їх на сайті п’ятеро сукупно, нагадую) мають право голосу +5 або -5. Таким чином, якщо член адмінкоманди голосує за цитату, то її рейтинг не поповзе чи впаде на 1 бал, а вже на 5. Звісно, це могутня зброя, і трійко-четвірко модераторів своїми мінусами можуть легко прибити тупий жарт, який вони іншою причиною ніяк не зможуть видалити (в нас демократія і слідування правилам, нагадую). Від премодерації, як ви знаєте, ми блюємо.

І ми обіцяємо, що не будемо використовувати свої “важкі плюсомети” в якості зброї проти неугодних користувачів :)

Ну а наостанок, щоб трошки розвіяти ваш смуток, пропоную мою улюблену забаву – пошукові запити, за якими до нас на Укрбаш приходять люди. Перша серія мала надзвичайний успіх, тому продовжуємо. Нагадую, жирним – сам запит, і справа – мій особистий дотепний коментар. Поїхали!

vse-dirki точка ru – щодня десяток дрочерів нагло лізуть за цим запитом до нас! Дивно, чи не так? :)
негриків зобижав – це, певно, про Кличка.
квазісиметричний стеларатор – ЛОЛШО?
гопніки теж бувають культурні – це питання чи ствердження? І те і те звучить смішно :)
як заставити зробити мінет – сльозливо прохати до оргазму.
а срати перестати не можу – репортаж з ноутбука по wi-fi.
відмазки у воєнкоматі – “Я читав баш і надірвав живота. І поки не зашили, я не можу служити!”
я мастурбую – мої вітання ;)

Наразі це все. А, ні, не дуже.

Ми продовжуємо набір добровольців на наш новий гумористичний проект! Деталі читаємо в кінці попереднього запису.

Щиро Ваш, зобижатель негриків, masterpiecer.

19 коментарів »

  1. то шо нижній поріг збільшили то гуд. а от демократичність голосу +/-5 у певної категорії користувачів, хоч і у модераторів, якось викликає в мене сумнів.
    хоча, як варіант, можно було б зробити так, щоб цитата мала б життєздатність тиждень, а потім, в залежності від голосів, або видалялась, або ішла на головну. і якщо буде накрутка, або навпаки, то за цей час можна помітити і врятувати нормальну цитату або не зважати на якусь фігню :)
    стосовно цитат школяриків, і в них попадаються прикольні речі. одне тіко бісить, я би сказав харить, що якою би цитата смішною не була, то варіан “лопати” в кінці псує настрій :(

    Коментар від Навернс_Чудакуллі — 20.04.2009 @ 13:36
  2. Навернс_Чудакуллі,

    …ми обіцяємо, що не будемо використовувати свої “важкі плюсомети” в якості зброї проти неугодних користувачів…

    Коментар від masterpiecer — 20.04.2009 @ 13:41
  3. я це ще з першого разу прочитав.
    я до того, що в модераторів є можливість видаляти цитати, чи я помиляюсь?
    а мати голос +/-5 і говорити про демократію. як на мене це не гарно :). (пам”ятаю колись думали зробити, щоб голос був залежним від карми, той самий ідіотизм)
    виходить що цитата яка встигла набрати як мінімум 15 голосів вже може бути видалена тільки “в грубу” або якщо її і інші замінусують. то який сенс від того -/+5?
    якщо це зроблено для рятування цитат від зкручування, то простіше поставити нижній поріг 1500 і все. або щоб поріг видалення відповідав порогу переходу цитати на головну.
    а то виходить, що б цитата попала на головну вона має набрати нормальну кількість голосів, а щоб бути видаленою достатньо, тепер вже, 15-ти людей які не в темі.
    як приклад, запостити щось на зразок “колобок, так тож родич пакмана” в районі обіду. якраз школярики прийшли додому, прочитали, ну звідкіля їм знати про пакмана, якщо деяки з них і про колобка то не чули… і все…

    Коментар від Навернс_Чудакуллі — 20.04.2009 @ 18:15
  4. Не можуть вони видалити, написано ж. А якщо й можуть – на те вони й модератори. Особисто мені ідея з +/-5 сподобалася. Три з п’яти модерів поставлять “-” і вона видаляється – це теж досить демократично, більшість все ж таки! Одного не зовсім зрозумів – то голосувати модератори можуть і на 1, і на 5 голосів, чи тепер тільки на 5? Гадаю, перший варіант був би доречнішим.

    Коментар від Kichrum — 20.04.2009 @ 21:22
  5. як то не можуть? а видалення вгрубу наприклад? тицяєш на хрестик, а вони потім дивляться видаляти чи нє…
    а стосоно троє з них тицнуть “-” і нема цитатки.
    на скільки я зрозумів, то тепер щоб вона видалилась, то треба більше 15 мінусів, видаляється на 16-му. а модератори не роботи, а люди, і весь час не можуть сидіти і слідкувати за кожною цитатою. я вже мовчу про те що і вони щось можуть не знати і в якуйсь цитату не “в”їхати”.
    шкода, що часом проходять тупі цитати, а більш продуманіші, цікавіші не знаходять свого читача і зникають. але то є коллективне рішення.

    Коментар від Навернс_Чудакуллі — 20.04.2009 @ 22:03
  6. та і получити такой мінус 5 за раз не хочеться. а так, якщо чесно, то і плюс пять такий получати не хочеться. одна людина одна думка.

    Коментар від Навернс_Чудакуллі — 20.04.2009 @ 22:06
  7. Навернс_Чудакуллі, без причин жодна цитата ніколи не видалиться. Або вона замінусована, або на неї надійшла скарга, і при видаленні вам надсилається лист з описом скарги. Все більш ніж демократично і прозоро.
    Ми бралися за баш не від жиру. Адмінсклад підібраний чудово – різний вік, соціальний статус та смаки. Але нас об’єднує єдине – чудове почуття гумору. І я вважаю, що нашому смаку варто довіряти. Не подобається – йдіть на руссобашо – там взагалі авторитаризм, модераторів ніхто не знає, і жарти там пропускають залежно від погоди і стану корків на МКАДі. Я все сказав.
    Kichrum, залишився лише варіант +-5, бо в нас і так купа перемикачів-кнопочок, і окремо вмикати +-5, а увесь інший час +-1 – це не є доцільно.

    Коментар від masterpiecer — 21.04.2009 @ 14:48
  8. Можна було б зробити так: встановити обмеження для модераторів замість 1 голосу, як у всіх, поставити 5. Тобто максимум +/-5, але можна оцінювати практично за 10-бальною шкалою. Це відносно кількості кнопочок. Але й так, як є, досить не погано.

    Коментар від Kichrum — 21.04.2009 @ 16:54
  9. я просто написав свою думку стосовно того -/+5, як на мене то фігня. просто хтось захотів мати плюсомет, от і все, а прикривати то “Священною Боротьбою за Демократію”…., як вам заманється. за великим рахунком мені всеодно, що ви там навигадуєте, я просто вдячний що є такий ресурс і що мені не шкода витрачати на відвідуваня нього свій час
    також я не казав що адмінсклад підібраний погано, я припустив, що є речі, які не відомі їм всім.
    стосовно причин, причини є завжди: мінус, скарга; помилка то теж причина.
    стосовно подобається не подобається, то я вже сам собі вирішу. якщо б мені хотілось покидатися лайном, то поліз би в чат чи на сторінку фанатів хендехох. і то, що я відвідую цей ресурс, мені не заважає читати і рубаш, яке би в вас ставлення до нього не булоб (это есть ваше личное половое горе).
    якщо є бажання щось відповісти, то пишіть на мило, але щось мені підсказує, що подальше розвинення розмови не буде нести конструктиву.

    Коментар від Навернс_Чудакуллі — 21.04.2009 @ 23:39
  10. Щодо школоти. Якщо не важко, зробіть для них окремий баш, хай пишуть туди і оцінюють жарти таких, як вони.

    Коментар від КоРоЛЬ — 22.04.2009 @ 01:38
  11. За цей короткий період від коли я зарєструвався, багато чого змінилось.Якість цитат в останній час знизилась, і це помітно.Тематика цитат деколи навіює думку, що користувачі не думають чи посміхнеться той,хто їх читатиме.Шкода що не акцентується тема ІТ, що метаморфує сайт у набір цитат з реклам,заяв політиків,тощо.Система голосування повинна бути без очевидних переваг для окремих користувачів. В любому випадку якщо цитата низькопробна її видалять і навпаки.Чим простіше тим краще. На рахунок адмінскладу я про нього нічого не знаю, а чи варто? Тому бан за хорошу цитату або + за повний відстій, від адмінів несправедливий.Ця ситуація нагадує ситуацію в Україні – голосує народ, а остаточне рішення за обранцями. І ще посилати нас на російський варіант башу немає сенсу, ми з нього починали..Набагато складніше виховати в користувачах необхідні для написання хороших цитат якості, ніж відверто показати куди нам йти..

    Коментар від Double Kiss — 22.04.2009 @ 22:15
  12. 2 Double Kiss
    Все залежить від того, як автор розуміє “Правила хорошого тону, або цитата повинна бути”:
    для когось – або україномовна, або коротка, або унікальна, або хоч трошки смішна;
    а для когось – україномовна, коротка, щє унікальна та смішна
    :)

    Коментар від Slav Nilaskov — 23.04.2009 @ 07:18
  13. ОЛОЛО!!! Наші цитати тепер постять на няшорку:

    http://nya.sh/post/3875

    Коментар від Nahasaki — 25.04.2009 @ 07:32
  14. Підтримую адмін-групу – треба ж було щось роби з цією оказією :)

    Коментар від sky_woq — 25.04.2009 @ 09:07
  15. Навернс_Чудакуллі, якби хтось з нас хотів мати плюсомет, повірте, ми б вже його зробили за 2 з фуйком роки існування ресурсу. І я вважаю, на цьому ми поставимо крапку. У вас завжди є вихід – “видаліть бдлск мій акаунт”. Я кінчив (с)
    КоРоЛЬ, напевно, найсмішніший вихід з ситуації, який я бачив. Опускатись до рівня цього гумору ми не будемо. Хочете – створіть, ми з радістю направимо до вас нескінченний трафік школяриків ;)
    Double Kiss, почуття гумору – функція людини, яка не вдосконалюється. Тому все, що ми можемо зробити – показати напрям руху.

    Коментар від masterpiecer — 25.04.2009 @ 14:27
  16. адмінам респект
    чесно кажучи мене самого вже почали задовбувати “школяриків”

    Коментар від spooki — 27.04.2009 @ 19:16
  17. хороші нововведення, все правильно. респект адмінам!

    з.і.
    гопніки теж бувають культурні – це питання чи ствердження? І те і те звучить смішно :)
    блін… а приємно моя цитата сюди влізла)))

    Коментар від meggaPIHAR — 01.05.2009 @ 12:52
  18. masterpiecer – я теж підтримую ці зміни! А те, що хтось хакає сайт то москалі заздрять та образилися на нас! Ги, пішли вони на**й звідси!!!!!!!

    Коментар від -=PlumBum=- — 15.05.2009 @ 07:20
  19. клята школота, немає від них порятунку навіть в високотехнологічному інеті.

    Коментар від vbhjckfd — 23.06.2009 @ 16:16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

© УкрБаш, 2007—2024 / Блоґ працює на WordPress та Barecity